Kilépés

Írta: Sawako | | Kategória: Morning Musume

Suzuki Kanon a Morning Musume ’16 tavaszi turnéjának végén elhagyja a csapatot és a Hello! Projectet is!

Az UP-FRONT LINK lefordított bejelentése a kilépéséről:

Köszönjük, hogy továbbra is támogatják a Hello! Projectet és a Morning Musume ’16-t. Suzuki Kanon, a Morning Musume ’16 tagja, elhagyja a csapatot és a Hello! Projectet a Morning Musume ’16 tavaszi turnéjának végén.

Suzuki Kanon 2011-ben lépett be a Morning Musume 9. generációs tagjaként, aztán több mint 5 évig szerepelt. A múlt évben arról számolt be, „Tanulni szeretnék, hogy legyen egy azzal kapcsolatos munkám az elboldoguláshoz.” Egy megbeszélés után azt a következtetést vonta le, hogy a 2016-os tavaszi koncertturné végén kilép.

Kanon nyilatkozata:

Tavaly óta komolyan elgondolkodtam a jövőmről és amikor nagyon kicsi voltam, azt gondoltam, „Segíteni akarok az embereknek” így mostantól mit csináljak? A Morning Musume tagjaként minden tevékenység jelentőségteljes és szórakoztató volt, és az egyiken, a “SATOYAMA movement”, “SATOUMI movement” eventen kapcsolatba kerültem az emberekkel egy szép mosollyal és apránként azt gondoltam, jó lenne, ha ugyanazt a munkát én is meg tudnám csinálni.

Sok formája van a „hasznos az embereknek”-nek… de most határozottan úgy érzem, hogy szeretnék az embereknek segítenie egy más módon, azt akarom, hogy az emberek mosolyogjanak, boldoggá akarom tenni őket. Ehhez az első lépés, elhatároztam, hogy „Szeretnék egy munkát az elboldoguláshoz”, hogy elinduljak az álmaim felé.

Hozzászólások
  1. Avatar photo redflag

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.