Hello! Project Tudástár > Tomoiki ki wo uetai

Tomoiki ki wo uetai


tomoiki_ki_wo_uetai_3543A Tomoiki ki wo uetai csapat

Tomoiki Ki wo Uetai (ともいき・木を植えたい) nevük jelentése „Fákat akarunk ültetni”, a tagok mindegyike H!P Eggs tagok közül került ki és az NPO vállalat “Kéz a kézben” „Ültess fát! Szeresd a fákat” elnevezésű környezetvédelmi programjához alakultak

Tagok:

Team Ohana-batakettai!!

Team Midories

Team Catch the Nature

Team Genki Mori Ranger

A  Tomoiki ki wo uetai  történelme

2005-2006
2005-ben debütáltak a Morning Musume környezetvédelmi fesztiválján. 2006-ban bekerült a °C-ute-ba Arihara Kanna elhagyva a csoportot, és helyére  Mori Saki került. Ebben az évben nyílt meg hivatalos blogjuk, ősszel pedig megjelent első kislemezük és mindenféle tevékenységen és faültetésen részt vettek a yamashiken-i „Ültess fát!” farm és gyógynövény kertben. Részt vettek a Morning Musume 2006-os környezetvédelmi kulturális fesztiválján és Kusumi Koharu háttértáncosai is voltak. Az ősszel részt vettek az Atore Meguru-n Tokyo-ban, majd Maeda Yuuka, Mori Saki és Oose Kaede egy általános iskolában is népszerűsítették a faültetést Shinagawaku-ban. Szeptember végén Oose Kaede kilépett és csatlakozott a THE Possible-höz.

2007-2009
2007 telén jelentették be, hogy Yutoku Ayumi fogja helyettesíteni Oose Kaede-t, de még az évben csökkekkentették Noto Arisa tevékenységeit is, hiszen ő közben az Ongaku Gatas-hoz csatlakozott. A csapat ez évben is fellépett a Morning Musume környezetvédelmi fesztiválján. Ősszel Yutoku Ayumi elhagyta a Hello! Project-et, csapatbeli helyére Saho Akari került. 2009-ben Maeda Yuuka bekerült a S/mileage-be, Noto Arisa pedig kilépett a H!P-ből, így mindketten elhagyták a csoportot. Ebben az évben több új taggal bővült a csapat és team-ekre osztották őket. Így jött létre a Team Ohanabatakettai!!, a Team Midories, a Team Catch the Nature és a Team Genki Mori Ranger. Még ebben az évben inaktívvá váltak.

2010-2013
A csapat elviekben tovább létezett, azonban 2010-ben Sano Kaori, 2011-ben Mori Saki, Saho Akari, Furukawa Konatsu és Fukumura Mizuki, Katsuta Rina, 2013-ban pedig Kaneko Rie is elhagyták a csoportot anélkül, hogy helyükre új tag került volna.

Kislemezek

  • [2006.09.16] Minna no Ki

Hivakozások