Megszűnés

Írta: Keichii | | Kategória: C-ute

Hivatalossá vált a hír, ami szerint a °C-ute jövő év júniusában feloszlik.

A °C-ute 2017. júniusában a Saitama Super Arena színpadán adja majd utolsó koncertjét. Okként arra hivatkozik, hogy a tagok mind nagykorúak, és saját, különböző céljaikra szeretnének koncentrálni. A csapat munkájának befejezésén idén februártól gondolkodnak, s tekintetbe vették, hogy Hagiwara Mai is betöltse a huszat (a japán nagykorúság életkora), mikor a végleges döntést közzéteszik. A tagok terveiről is szó esik, Yajima Maimi színésznőként, Suzuki Airi műsorvezetőként és színésznőként, Nakajima Saki utazó riporterként, Okai Chisato szórakoztató műsorokban, Hagiwara Mai pedig a divatvilágban képzeli el jövőjét.

Suzuki Airi a cikk szerint azt nyilatkozta, „15 éve vagyok idol. Saitamán úgy fogok fellépni, mint aki a legvégsőkig idol maradt.”
Okai Chisato szerint „Ez a legjobb időzítés, hogy a legcsodálatosabban ragyoghassunk.”
Tsunku a hírre azt nyilatkozta, „Eljön a nap. A végéig ki kell élvezniük, hogy táncolhatnak, énekelhetnek és minden tőlük telhetőt megtehetnek, amíg megtehetik.”

A munkálatokra való tekintettel a °C-ute nem vesz részt a Hello! Project 2017. januárjában induló turnéján. Azonban a szeptember ötödikei Nippon Budokan koncertet megrendezik, őszi turnéjuk is indul illetve jelentkeznek még új kislemezzel is.

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.