J-melo

Írta: Keichii | | Kategória: Morning Musume

Hogy a Morning Musume 54. kislemeze körül nagy dobások lesznek, eddig is sejtettük, s íme, itt a bizonyíték, hogy Tsunku ismét valami újjal rukkol elő!

A rajongóknak most esélyt kapnak, hogy beleszólhassanak egy készülő dal alakulásába! Hamarosan kijön a J-MELO 400. kiadása, az ünneplésben pedig a MoMusu lányai is részt vesznek, méghozzá egy új dalhoz kapcsolódó kis projektjükkel. A rajongóknak, így neked is kedves olvasó, csak annyit kell tennie, hogy válaszoljon néhány kérdésre, és válaszait elküldje.

A válaszaitokat itt tudjátok elküldeni:

https://www.nhk.or.jp/j-melo/nhkworld/english/event/20130712_nsp_morning_musume/application.html (Angoltudás szükséges!)

/képeket is szívesen látnak, ha pedig valamelyik kérdésre nem akarsz válaszolni, nem kell!/

Tsunku üzenete:

Sziasztok! Nagyon izgatott vagyok, hogy kapcsolatba léphetünk a zene szerelmeseivel a világ minden tájáról! Alig várom a sok inspirációt. A fényképeitek és a szavaitok a kulcs ahhoz, hogy egy nagyszabású dal jöjjön létre! Ne tartsátok magatokban! Küldjétek el a gondolataitokat és fényképeket olyan dolgokról, ami fontos nektek, vagy ami az eszetekben jár. Meséljetek nekünk a világ minden részéről, és mondjátok el, milyen dalt akartok hallani! Már alig várom őket! Köszönöm!

 

Michishige Sayumi üzenete:

Minden lány nevében a Morning Musuméből! Szerintem csodálatos, hogy Tsunku a ti képeitekből és gondolataitokból fog dalt írni! Izgatottan várjuk, hogy felvehessük a dalt, és már alig várjuk, hogy eljuttathassuk azt az emberekhez!

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.