Heti °C-ute Q&A

Írta: Sawako | | Kategória: C-ute

Kérdés: Kérlek mondj el egy jó kis történetet egy Hello! Project tagról.

 

Yajima Maimi - C-ute Q&A

Ez a °C-ute tagokról szól, de egy tréfa terveként, valami olyasmire gondoltam, „Ha azt mondanám, ‘Színésznő akarok lenni!’, vajon mit tennének a tagok?” és akkoriban volt, aki azt mondta, „Mivel ez Maimi-chan élete, ne add fel és ne aggódj miattunk,”  és volt, aki azt mondta, „Ha Maimi-chan fel fogja adni, én is fel fogom adni!”
Úgyhogy bár bocsánatot kértem, mondván, sajnálom, hogy becsaptam őket, mindenki érzése boldoggá tett ☆

 

Nakajima Saki - C-ute Q&A

Amikor influenza miatt nem tudtam próbára menni, a DVD-n voltak észrevételek a próbán lévő tagoktól.

Suzuki Airi - C-ute Q&A

A Morning Musumés Suzuki Kanon-chan.
Úgy hallottam, hogy amikor Mai-chan elfelejtette a zoknijait a táncórára, és azt motyogta, „Elfelejtettem a zoknikat-„, Zukki meghallotta ezt és előhalászott a saját táskájából egy zoknit. lol
Mindenkitől a Morning Musumében azt hallottam, hogy Zukki tart két pár zoknit tartalékként és kölcsönadja olyan tagoknak, akik elfelejtették a zoknijukat!

Okai Chisato - C-ute Q&A

A Morning Musumés Maa-chan sok különböző dolgon gondolkodik!

Hagiwara Mai - C-ute Q&A

Úgy tűnik, hogy Suzuki Kanon-chan azt gondolta, Mai biztosan elfelejtette a zoknijait, és így mélyen nézett a táskájába, és amikor Mai felhúzta a zoknijait, mint szokásosan, azt mondta nekem, „Huh? Hagiwara-sannak volt zoknija? Tegnap két párral hoztam magammal、、(>_<)” és amikor megkérdeztem tőle, „Eh, miért kérdezed–?” azt mondta, „Mivel Hagiwara-san korábban kereste a zokniját,” (lol) és mivel már biztosan mondtam korábban, azt gondoltam, hogy ő nagyon is meghallatott és így meglepődtem Suzuki-chan kedvességén.
Köszönöm Kanon-chan!

Tags:,

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.