Captain

Írta: Keichii | | Kategória: Berryz Koubou

A Berryz Koubou bejelentésével kapcsolatban közöljük Shimizu Saki  blogbejegyzésének  magyar fordítását is.

„Bár máris rengeteg a komment és sokan vannak, akik már tudják a hírt… „Berryz Koubou”-ként 2004 január 14-én debütáltunk a Nakano Sun Plaza-ban, és ugyanezen színpadon jelentjük be, hogy felfüggesztjük tevékenységeinket a jövő év tavaszán.
Sajnálom, ha meglepő és hirtelen ez a bejelentés.
Ez ügyről a tagok körülbelül egy éve beszéltek először, de azóta már sok alkalommal. Mind a heten felnőttünk és kölcsönös tisztelettel egymás iránt jutottunk erre a következtetésre a jövőnket illetőleg. Az ok, hogy miért függesztjük fel tevékenységeinket ahelyett, hogy feloszlatnánk a Berryz Koubou-t az az, hogy erről szólt az egész kamaszkorunk és nagyon fontos számunkra.
Ha azt mondjuk „feloszlunk”, a Berryz Koubou eltűnik, és mindannyian, beleértve a rajongókat is, nagyon szomorúak leszünk. Úgy gondoljuk, ez a veszteség kárpótolhatatlan lenne. Ezért választottuk a „tevékenységek határozatlan idejű felfüggesztését” a „feloszlás” helyett.
Köszönünk minden támogatást a rajongóknak, ami lehetővé tette, hogy 10 éven át Berryz Koubou lehessünk.
Sőt, a fennmaradó fél évben is támogassanak minket! Ott lesz a Budokan koncert szeptemberben, az őszi koncertturné, az új dalok, a fellépések és a Berryz koubou továbbra is a legjobbra fog törekedni. Ezért kérjük, kövessék figyelemmel a Berryz Koubou-t továbbra is!
Köszönjük, hogy támogatják a Berryz Koubou-t!”

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.