Hiátus

Írta: Keichii | | Kategória: Berryz Koubou, Hello! Project

Ma a Berryz Koubou tagjai a Nakano Sun Plaza-ban bejelentették, hogy határozatlan időre felfüggesztik tevékenységeiket, mint H!P csapat. Pontos dátumot még nem tudni, de a hiátus 2015 tavaszán, a tavaszi Berryz Koubou koncertek befejeztével veszi kezdetét.

Az UP-FRONT PROMOTION képviseletében Ohama Minoru üzenete:

„Köszönjük, hogy továbbra is támogatják a Berryz Koubou-t. Ma a Berryz Koubou tagjai a Nakano Sun Plaza-ban bejelentették határozatlan idejű visszavonulásukat a Hello! Project tevékenységeiből. A tagok jövőjükkel kapcsolatban beszéltek a személyzettel, s döntöttek úgy, hogy a 2015-ös tavaszi koncertturné végén felfüggesztik tevékenységüket. A konkrét dátumról a későbbiekben döntünk. A Berryz Koubou tagjai egészen idáig az önök támogatásával juthattak el. Ahhoz pedig, hogy ezt a teljesítményt elérhessék, minden tag köszönetet mond minden rajongónak és hálásak önöknek. Nemsokára jön a Nippon Budokan koncert szeptemberben, az őszi turné és új dalok megjelenése is várható. A tagok és a munkatársak úgy érzik, mindenkinek köszönettel tartoznak és további támogatást kérnek.
Köszönünk mindent, ami a Berryz Koubou-val kapcsolatos.”

Tsunku üzenete:

„Köszönjük, hogy a Berryz Koubou-t valamint a Hello! Project-et folyamatos támogatják!
Szeretnénk most mindenki számára bejelenteni valamit.
A Berryz Koubou tagjai bejelentést tettek a Hello! Project nyári „Korezo” című koncertje előtt, méghozzá azzal kapcsolatban, hogy 2015 tavaszán határozatlan időre felfüggesztik tevékenységüket.
Mint producer, nagyon sajnálom, de mivel gyermekkoruk óta végzik munkájukat, a jövőjükről való megbeszélések után erre a döntésre kellett jutnunk. Figyelemmel követtem fejlődésüket és növekedésüket a sok munka közepette, emiatt pedig úgy gondolom, ez nem egy rossz dolog, ez egy lehetőség, hogy kibontakozhassanak. Mikor debütáltak, általános iskolások voltak, saját érzéseiket úgy határozták meg, mint „Szeretem a dalokat!”, „Szeretek táncolni!” és „Szerenék aranyos jelmezeket hordani!” és fejest ugrottak ebbe a világba. Azt hiszem tényleg ritka, hogy ők egy csapat tudtak maradni egészen idáig. Hálás vagyok mindazért a támogatásért amit a rajongók a szívükből adtak, de az is az én kötelességem, hogy segítsek a lányoknak további álmaik megvalósításában. Minden további fejleményről tájékoztatni fogom önöket a későbbiekben.
Szeretném megköszönni a folyamatos támogatásukat a Hello! Project és a Berryz Koubou, illetve őszi koncertturnéjuk és egyéb tevékenységeik felé.”

Hozzászólások
  1. Opium
    • Avatar photo Keichii

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.