Kislemez

Írta: Sawako | | Kategória: Morning Musume

A Morning Musume’ 14 a mai napon a nyári Hello! Project koncert tokiói állomásán bejelentette, hogy a következő kislemeze október 15-én jelenik meg TIKI BUN / Shabadabadoo~/ Mikaeri Bijin” címmel, tehát tripla A oldalas lesz!

Kijött hozzá a számlista is:

  1. TIKI BUN
  2. Shabadabadoo~
  3. Mikaeri Bijin

Valamit a csapatos profilkép:

hello_project-4828831

Shabadabadoo a graduáló Michishige Sayumi szóló dala lesz, míg a Mikaeri Bijin-t a többi 9 tag fogja énekelni. A TIKI BUN-ban pedig az egész Morning Musume’ 14 közre fog működni.

A kislemez hat kiadásban fog megjelenni: két általános és négy limitált kiadásban. Az általános kiadáshoz véletlenszerűen kiválasztott kártyák, a limitált kiadáshoz DVD és egy rendezvényre szóló jegy fog járni.

Hogy reklámozzák a kislemezt, egy különleges Morning Musume eseményt rendeznek a forTUNE Music-on szeptember 14-én. A rendezvény helyet ad egy beszélgetésnek, egy kis koncertnek és személyes találkozási és kézfogási lehetőségnek. A forTUNE-on is lehetőség lesz előrendelni az összes kiadás dobozos verzióját és jegyeket a kislemez kiadásának a rendezvényére október 25-én (Oszaka), október 26-án (Tokió) és november 9-án (Tokió).

Ezen kívül a csapat azt is bejelentette, hogy az őszi turné utolsó koncertjére november 26-án kerül sor a Yokohama Arénában.

Hozzászólások
  1. Opium

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.