Riho levele

Írta: Keichii | | Kategória: Morning Musume

Az alábbi fordításban elolvashatjátok a Morning Musume’15-ot december 31-én elhagyó Sayashi Riho hivatalos bejelentését!

„Én, Sayashi Riho idén december 31-én kilépek a Morning Musuméből. Az óvoda óta szerettem volna tagja lenni a csapatnak, és 12 éves koromban tag is lettem. Ezalatt az 5 év alatt rengeteg támogatást kaptam Tsunku-santól, a munkatársaimtól, a Morning Musume tagjaitól, a Hello! Project tagjaitól, és ami a legtöbbet jelenti: a rajongóktól.
Ugyanakkor ebben az évben elkezdtem azon gondolkodni, hogy ez hogy folytatható majd a jövőbeli életemben. Elgondolkodtam rajta magamban, hogy ahhoz, hogy erős életet élhessek, milyen dolgokat kell még megtapasztalnom.
Később sokat beszélgettem erről a cég tagjaival és eldöntöttem, hogy miután láttam, hogy a 12. generáció tagjai beilleszkednek, elhagyom a csapatot. Az a megtiszteltetés ért, hogy én dönthettem el, hogy mikorra időzítsem a kilépésemet, és én úgy döntöttem, hogy legyen ez a Morning Musume’15 utolsó napján, december 31-én a Coundown Live alatt.
A Morning Musume jelenlegi turnéjának utolsó állomása december 7-8-án lesz a Budokanban.
Nagyon sajnálom ezt a hirtelen bejelentést, azt hiszem tényleg nagy meglepetést okoztam, de eddig belül én is viaskodtam ezzel, és így meg kellett hoznom ezt a döntést. Azt hiszem a jövőben szeretnék külföldön tanulni, angolt és táncot. Azoktól a tapasztalatoktól sokkal érettebb leszek, és mindent megteszek majd, hogy amint lehetséges visszatérjek.
Már csak két hónap van hátra, de addig mindent meg fogok tenni a csapat többi tagjával egyetemben, amit a Morning Musume’15-ért tehetünk.
December 31-ig szeretnék teljes erőből eljutni, ezért kérem, támogassanak engem továbbra is!”

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.