Tagcsere

Írta: Keichii | | Kategória: Hello! Project, Morning Musume, UFA

Ikuta Erina a blogján közzétette, hogy határozatlan időre tagja lesz az AKB48-nak Morning Musume tagsága mellett. A bejegyzéshez fűzött magyarázatai alapján hasonlóan kell elképzelnünk a dolgot, mint a Country Girls tagok esetében, vagyis ezentúl az AKB48 lesz Eripon főcsapata, míg a Morning Musume tevékenységeiben ritkábban fog részt venni. Leírta azt is, hogy őszintén örül a döntésnek, mivel nagy rajongója a csapatnak, és szeretné magát új közegben is kipróbálni.

Bejelentették azt is, hogy a HKT48 tag Sashihara Rino április 28-i graduálása után szintén határozatlan időre helyettesíteni fogja Eripont Morning Musume tevékenységeiben, de nem csak azokon a koncerteken és event-eken lesz jelen, ahol Erina nem, hanem folyamatosan. Mivel Rino nagy rajongója a Hello! Project-nek, ő is kifejezetten örül ennek a megoldásnak.

A hivatalos közlemények szerint az Up-Front vezetősége, a Hello! Project, a Morning Musume, valamint az AKB48 és a HKT48 producerei is azért döntöttek e mellett a határozottan hajmeresztő ötlet mellett, mert szeretnék áthidalni a két konkurens csapat között a távolságot, és reménykednek abban, hogy ezentúl a női idolvilág nem fog két egymás mellett versengő csapatra/ügynökségre bomlani, hanem közös erővel uralhatják a szórakoztatóipar ezen ágát. Mi több, azt is elképzelhetőnek tartják, hogy egyéb hasonló jellegű cserékre és átalakításokra is sor kerülhet a jövőben, de azt leszögezték, hogy a Hello! Project más csapatait döntéseik nem fogják érinteni.

Tsunku egyelőre nem tett közzé hivatalos közleményt az üggyel kapcsolatban, csak egy kétértelmű, illetve bárhogy értelmezhető képet osztott meg Instagramon, melyet ITT tekinthettek meg.

Hozzászólások
  1. _FK
    • Avatar photo Keichii
  2. Kecskee
    • Avatar photo Keichii

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.