Nyári koncertek

Írta: Keichii | | Kategória: Hello! Project

A Hello! Project hivatalos oldala szerint a tervezett július 11, 12, 18, 19 és 25.-i koncerteket néhány módosítással mégis meg tudják tartani.

Június 19.-éig 1000 főt, vagy a koncertterem befogadóképességének megfelelően annak feléig tudnak nézőket fogadni, ezután pedig 5000 főt, vagy ugyancsak a koncertterem befogadóképességének 50%-át (attól függően, hogy melyiket érik el előbb).

A Japánban hivatalos óvintézkedéseknek megfelelően az előadók csak szólóban léphetnek színpadra és csakis olyan dalokat adhatnak elő, amik alkalmazkodnak ahhoz, hogy a közönség lehetőleg ne nagyon mozogjon, vagyis inkább lassú, balladisztikus számok kerülhetnek színpadra. A koncerteket ráadásul úgy kell megszervezni, hogy a lehető legkevesebb ember dolgozzon együtt, vagyis az előadók és a staff számát minimalizálniuk kell.

A szervezők továbbra is azt javasolják, hogy a nézők tartsák egymástól a szükséges távolságot, viseljenek maszkot, az előadások alatt üljenek, és ne nagyon ordibáljanak, elkerülve ezzel a levegőbe kerülő nyál megszaporodását.

A dátumok azonban egyáltalán nem véglegesek, a koncertek szükség szerint elhalaszthatók vagy törölhetők, de pontosabbat június 22-én közölnek majd velünk.

Nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.